Durf jij je vinger op de zere plek te leggen?

Ik help je met lichaamsgerichte therapie, opstellingen en traumaheling

Herken je je hierin?

  • Je hebt pijn, je lijf is verkrampt en je slaapt slecht. De pijn begint zelfs chronisch te worden. Gelukkig heb je ook nog wel eens je goede momenten, maar die momenten moet je echt pakken want dan moet je extra presteren.
  • Vanmorgen heb je tegen je collega gezegd dat je het wel even oppakt. Je voelt even trots dat jij dit kan, want je ziet ook meteen mogelijkheden en je voelt je enthousiasme hiervoor. Maar als het even tegenzit dan voel je je meteen moedeloos en komt er niks meer uit je handen.
  • Als je partner vraagt of je zijn taak in huis even kunt overnemen, barst je uit: Hoe haalt hij het in zijn hoofd! Je zit deze week al bomvol met tig vergaderingen, je verplichtingen bij de sportclub, mantelzorg en de kinderen hun huiswerk overhoren. Je beseft dat je reactie veel te heftig is, maar je loopt al op je tenen.
  • Hulp vragen? Ammehoela dat nooit! Want ze doen toch niet wat je vraagt en dan kost het je nog meer tijd. Het gonst in je hoofd van de gedachten. Hulp die je wordt aangeboden, wijs je af, net als al die goedbedoelde tips: mediteren, sporten, yoga, vrienden, vrijen… want zelfs daar heb je geen tijd meer voor.
  • Het zijn van die stomme zinnen, maar je hoort het jezelf denken: ‘ik ben mezelf kwijt’. Ik weet niet meer wat ik wil, wie ik ben, het lijkt wel of ik overal en nergens ben. Alsof je alle stukjes van jezelf weer bij elkaar moet vinden. En wat je ook stom vind van jezelf is dat je hierin blijft hangen.
  • Je voelt aan alles dat je zelfs al door je tandvlees heen bent en zo nu en dan ben je zelfs bang voor een burnout terwijl je niet eens weet hoe je dat schrijft en dat mensen zoals jij eigenlijk niet overkomt

Wat gebeurt er als je door blijft rennen?

Je raakt jezelf steeds meer en meer kwijt en ook de mensen die je lief zijn. Het lijkt wel alsof je ze niet meer kan bereiken. Al word je boos, lief, stil, probeer je alle tips uit die je op internet kan vinden of van je vrienden hoort. Als dit nog verder doorgaat dan besef je dat de uitkomsten van de vragenlijsten die je nu soms op google invult voor jou werkelijkheid gaan worden: overspannenheid, depressief, burnout, of wat dan ook. Een schrikbeeld!

Hoogste tijd om de vinger op de zere plek te leggen. Ren er niet langer voor weg!

Ik ben

Gerda

Ik begeleid je om weer je eigen beweging te volgen zodat jij jouw behoeften en grenzen kunt aangeven en jouw kracht en talenten kunt inzetten. Vrij èn in verbinding met jezelf en de ander.

Zo help ik jou

Individueel

Wil je weten wat jou in de weg staat om helemaal jezelf te zijn en te genieten van het leven? Heb je hulp nodig bij het omgaan met de delen die je als pijnlijk en traumatisch ervaart?

Samen

Overal waar mensen samen leven en werken is er gedoe. Samen kan dus liefdes- partners zijn. Maar ook collega’s, zakelijke partners, ouders, (samengestelde) gezinnen, broers/zussen, etc. We gaan niet op zoek naar de schuldige, we maken het patroon zichtbaar. Alleen al door inzicht te krijgen in het patroon is er ruimte voor een andere beweging.

Dit is de plek waar jij jouw plek weer kan vinden

Wat levert het je op?

Dat je weer je lichaam kan voelen, je zitbotjes, de lengte van je ruggengraat. Dat het weer wat stiller is in je hoofd zodat je weer dieper kan adem halen. Dat jij weer weet dat jij onderdeel bent van jouw eigen verhaal en dat jij elke dag jouw eigen verhaal mag schrijven in plaats van dat anderen jouw verhaal schrijven.

Wat zeggen anderen over Gerda:

Gerda is een echte topper. Een vat vol wijsheid! 

Vakvrouw! Gerda kan schaterlachen , relativeert en ontspant en tegelijkertijd is ze serieus, vasthoudend en pakt ze door.

Ik heb bij Gerda een groepsopstelling gevolgd. Wat veel inzichten. Genoten van de groep.

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Heb je een vraag?

Bekijk hier mijn blogs en vlogs

Is aardig zijn je ware Aard?

Is aardig zijn je ware Aard?

Aardig zijn, wat is daar nu eigenlijk mis mee? In principe helemaal niets! We streven er vaak naar...

Op de hoogte blijven van mijn activiteiten, blogs en tips?