Doe je mee?

Je Eigen Wijze Weg

 

De data voor een nieuw blok:

kijk op de site van Je Eigen Wijze Weg

Opstellingen

Weet je wat je wilt, maar lijkt het of ‘iets’ je in de weg staat? Heb je chronische gezondheidsklachten of angsten? Loop je (alweer) vast in werk of relaties? Opstellingen kunnen over allerlei vragen gaan, bijvoorbeeld op het gebied van werk, gezondheid, relaties, financiën, je gezin of familie. Als je op een andere manier wilt kijken naar jouw levensvragen, meldt je dan aan voor een opstelling. Ook als je nog niet bekend bent met familieopstellingen is dit een kans deze bijzondere en krachtige werkvorm te ervaren. Je kunt namelijk ook meedoen als representant en je zult merken dat je inzichten krijgt voor je eigen leven. Op een avond is er plaats voor twee of meerdere kleine mini-opstellingen. Toekijken is dat prima.

Op dit moment heb ik geen data gepland.

Tijd: 19.00 tot 21.30 uur.
De avonden zijn los van elkaar te volgen.
Locatie: Walinxweg 5 in Rockanje

De kosten voor deelname aan een avond zijn € 10,00 als je als representant/toeschouwer wilt deelnemen en € 50,00 als je een vraag wilt inbrengen. En de vraag-inbrenger mag 1 persoon gratis meenemen. Graag bij aanmelding kenbaar maken hoe je wilt deelnemen.

Wil je zelf meer bewust worden van je volwassene? Kom dan naar de training Je Eigen Wijze Weg die ik samen met Tuur Hove geef (start 31 januari 2021).

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Afspraak maken kan
op korte termijn

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

0181-480777
06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?