Bereikbaarheid

Mijn praktijk is gevestigd in Rockanje, aan de Walinxweg 5. Dit ligt circa 1,5 kilometer buiten Rockanje. De dichtstbijzijnde bushalte, Camping Rondeweibos op de Schapengorsedijk, ligt op 900 meter van de praktijk. Parkeren kan bij ons op het erf waar voldoende parkeergelegenheid is. De ingang van de praktijk is aan de achterzijde. Deze vind je door links van het huis de ingang te nemen en dan om mijn praktijk heen te lopen en dan zie je de achterdeur. Bel gerust de eerste keer bij de voordeur aan, dan kom ik je ophalen.

Hoe en openingstijden

De eerste afspraak is een intake. In dit gesprek maken we kennis en gaan we in op waar je voor komt en waar je heen wilt. Van beide kanten kijken we of het klopt om samen op pad te gaan. Als aan het eind van de intake blijkt dat dat niet zo is, probeer ik met je mee te denken over waar je wellicht wel goed aan de slag kunt.

De meeste mensen zie ik een aantal keer op regelmatige basis (afhankelijk van wat bij je past) voor individuele sessies van 60 tot 75 minuten.

Individuele sessies heb ik verdeeld over de dag op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Opstellingenworkshops organiseer ik op vrijdagochtenden. De training Je ware Aard is afwisselend op zaterdag en zondag.

Geen wachtruimte

Ik heb in mijn praktijk geen wachtruimte, eerder komen dan afgesproken is dan ook niet mogelijk.

Bij mij hoef je niet eerst je hele probleem te vertellen, ik maak niet eerst een uitgebreide diagnose, we gaan gelijk aan de slag.

 

 

Geregistreerd therapeut
met meer dan 20 jaar ervaring

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?