Tarieven en vergoeding

Tarieven

De tarieven zijn:
– Individuele sessie: € 90,- (75 minuten)
– Relatiesessie: € 125,- (90 minuten)
– Beeldbellen: € 65,- (60 minuten)
– De tarieven voor trainingen en workshops staan bij de activiteit vermeld.
Aangezien ik BTW-vrijgesteld ben, reken ik voor alle activiteiten geen BTW. 

Betaalt je werkgever?
Voor bedrijven en instellingen bedraagt het tarief € 150 (75 minuten), BTW-vrijgesteld. Deze kosten zijn voor je werkgever fiscaal aftrekbaar.

Verhinderd?
Je kan tot 24 uur van tevoren je afspraak veranderen of annuleren.
Daarna ben je de afgesproken kosten verschuldigd.

   

  Vergoeding

  Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de sessies (afhankelijk van je verzekeraar en polis) deels vergoed. Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit, hoef je niet eerst het wettelijk verplichte eigen risico te betalen! Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

  Als je navraag wilt doen bij je zorgverzekeraar, is het van belang om te vermelden:
  • Lichaamsgeoriënteerde psychotherapie wordt bekostigd vanuit de aanvullende verzekering en valt onder de alternatieve zorg.
  • AGB-code zorgverlener: 90042523
  • AGB-code praktijk: 90051304
  • KvK: 24436189

    

   Klacht en tuchtrecht

   Hiervoor ben ik aangesloten bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). RBCZ / TCZ klacht- en tuchtrecht: 808137R. Ook ben ik aangesloten bij de CAM Coöperatie, de geschillencommissie voor complementaire behandelvormen.

     

    Beroepsvereniging

    Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging SBLP en hanteer de algemene voorwaarden van deze vereniging. De beroepsvereniging stelt hoge eisen aan haar leden wat betreft opleiding, bijscholing, supervisie en intervisie om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast is er een gedragscode. Ik voldoe aan de voorwaarden gesteld door deze vereniging.

      

     Bescherming persoonsgegevens

     Ik doe mijn uiterste best om je privacy te waarborgen. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). Wil je meer weten over hoe ik met je gegevens omga? Lees dan hier verder

       

      Twijfel je? Heb je behoefte aan overleg?

      Het is mogelijk om een (kosteloos) kennismakingsgesprek te voeren. Dit gesprek duurt 30 minuten en is bedoeld om kennis met elkaar te maken en een beeld te krijgen van de thema’s die bij jou spelen. Ook kan ik je laten ervaren hoe ik werk, zodat jij kan besluiten of de therapievorm bij jou aansluit. Soms verwijs ik door als blijkt dat een andere therapievorm beter aansluit bij wat jij nodig hebt.

      Wil je meer informatie of een kosteloos kennismakingsgesprek dan kun je mij bellen op 06-27378082 of mailen naar info@gerdavandentop.nl

      Geregistreerd therapeut
      met 20 jaar ervaring

      Afspraak maken kan
      op korte termijn

      Vergoedingen
      mogelijk

      Per mail ben ik dagelijks bereikbaar en ik reageer doorgaans dezelfde dag, behalve in het weekend. En als je inspreekt op mijn voicemail op mijn mobiele nummer, dan bel ik je binnen 48 uur terug.

      Contact

      Adres

      Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

      Contact

      0181-480777
      06-27378082
      info@gerdavandentop.nl

      Wat is jouw vraag?