Ik ben

Gerda

Mensenbegeleider, zowel individueel als in groepen.

Ik kan je begeleiden om weer je eigen beweging te volgen zodat jij je kracht, jouw behoeften en grenzen en jouw talenten kunt inzetten. Vrij èn in verbinding.

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Afspraak maken kan
op korte termijn

Vergoedingen
mogelijk

Hallo, ik ben Gerda van den Top,

Ik ben geboren en getogen op een boerderij in Lunteren. Op deze boerderij kregen wij alle ruimte en vrijheid. Ik ben de tweede van 5 dochters.

Na de Hogere Tuinbouwschool in Utrecht en een topjaar Bedrijfskunde heb ik bijna tien jaar gewerkt in de tuinbouw als manager in Kenia, productmanager en accountmanager bij diverse bloemenveilingen. In 1998 heb ik een sabbatical genomen, waarin ik een mooie reis naar India en Nepal heb gemaakt en diverse uitzendbanen had. Eén van deze banen was bij een trainingsbureau en daar besefte ik dat ze daar deden wat ik graag wilde doen, mensen begeleiden. Ik heb gewerkt bij twee trainingsbureaus die mij de kneepjes van het trainersvak hebben geleerd. In 2003 ben ik voor mezelf begonnen en kwam de focus meer te liggen op het begeleiden van bedrijven in de agrarische sector, met name familiebedrijven. Ik kijk met veel plezier terug naar alle bedrijven en deelnemers die ik mocht begeleiden.

Ik woon met mijn man en twee dochters (2004 en 2007) in Rockanje. Dicht bij de zee en de duinen.

Mijn eigen leerproces:

Ik had vanaf mijn twaalfde veel hoofdpijn. Ik noemde mezelf het omgekeerde Kortjakje: elke zondag lag ik ziek op bed. In 1998 ben ik mijn zoektocht begonnen bij het Aumm Instituut. Daar heb ik geleerd om mezelf te uiten met alles wat er is, het leven te vieren, mijn sensaties waar te nemen en ja te zeggen tegen dat wat zich aandient. Bij het Aumm Instituut heb ik de vierjarige opleiding, Co-dependency en Traumaheling gevolgd en afgestudeerd. Familie-, Organisatie- en traumaopstellingen heb ik gevolgd bij Phoenix en Interakt. Bij het Aumm Instituut blijf ik me verder professionaliseren door het volgen van trainingen op gebied van traumaheling en opstellingen.

Daarnaast heb ik nog diverse andere opleidingen/trainingen gevolgd waaronder:

  • NLP
  • Vraaggericht energie waarnemen
  • Energetische psychologie waaronder EFT
  • Opstellen met samengestelde gezinnen
  • Train-de-trainer
  • Bewust zijn en intuïtie

Daarnaast is het leven, mijn gezin en ook cliënten een dagelijks leerproces waarin ik uitgedaagd wordt om het leven te omarmen, te accepteren en dankbaar voor te zijn.

Wil je meer weten over mij en ervaren wat mijn werkwijze ook voor jou kan betekenen? Wees welkom op één van mijn workshops of kom voor een kennismakingsgesprek in mijn praktijk.

Tot ziens!

Alles wil gezien worden, helen is alles omarmen wat er in je is, alles! Als je jezelf erkent in wie je bent dan zeg je Ja tegen jezelf en het leven

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

0181-480777
06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?