Wat zeggen anderen over Gerda

Na individuele therapie

Je blijft doorgaan, je blijft goed luisteren, je blijft aansluiten. En daardoor kreeg ik vertrouwen dat ik in mijn tempo mijn verhaal op tafel kan leggen en als ik kom, dan blijf je aanwezig en blijf je aansluiten. Wat levert het op; dat ik mijn kwetsbaarheid kan laten zien en dat ik echt kan openbaren wat er is. Je bent een krachtige persoonlijkheid en daarom kreeg ik helder wat van mijn verleden is en wat mijn gedrag dicteerde. En dat heb los kunnen laten. En nu kan ik mezelf weer sturen en ik gedraag me niet meer vanuit de emoties van mijn verleden maar vanuit mijn wijsheid van nu.
man, 51 jaar

Waarom ik bij jou ben? Omdat jij de enige ben die dit kan, je bent persoonlijk betrokken, je hebt veel wijsheid, je bent realistisch, je kan goed invoelen, je houdt overzicht zonder partij te trekken voor mij t.o.v. de daders, dat helpt mij om bij de werkelijke waarheid te komen, je laat het open.
vrouw 49 jaar

“Alleen met t hart kun je goed zien, het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar
De kleine prins

Op een dag zag ik dat, de voor mij zo belangrijke, zee weg was…de kleuren, de geuren, het water, de vrijheid en het inademen van de lucht.
Niet veel later begon mijn reis, samen met Gerda.
Gerda laat me zien en voelen dat er kleur is en dat er, ook voor mij, een tijd komt om weer vrij te kunnen ademen.
Haar kracht is niet alleen het vermogen om door te zetten en niet op te geven, maar ook het opnieuw beginnen en kleine stappen te zetten.
Haar geduld, haar warmte, haar zien, haar wijsheid en eerlijkheid, maken haar een bijzondere en kundige vrouw. Een vrouw die mijn gids is, mijn spiegel, mijn therapeut.

Marlies Lanzilli

Vakvrouw! Gerda kan schaterlachen , relativeert en ontspant en tegelijkertijd is ze serieus, vasthoudend en pakt ze door.
vrouw 56 jaar

Na een coachtraject:

“Ik ervaar Gerda als een hele fijne therapeute en coach. Ze gaat zonder vooroordelen, zonder druk en zonder verwachtingen met je aan de slag. Ik heb daardoor het gevoel dat ik echt mezelf kan zijn en mijn eigen tempo kan bepalen. Ze zit er voor mij en kijkt naar wat ik nodig heb om verder te kunnen. Ze heeft mij heel goed geholpen na een periode waarin ik mezelf behoorlijk kwijt was geraakt. Samen maakten we oude patronen en overtuigingen inzichtelijk. Een coach waar ik ook nu graag nog terugkom als ik ergens wat begeleiding bij kan gebruiken.”
ZZP-er, vrouw, 41 jaar

Gerda wist goed te benoemen waar mijn ‘pijnpunten’ liggen en gaf vervolgens de juiste handvatten om daar doorheen te komen. Ook vind ik het heel bijzonder hoe zij zich in mijn gesprekspartners weet in te leven en die persoon overtuigend in een oefensituatie neer te zetten.
Projectmanager, 48 jaar

Heel fijn dat je neutraal bent, dat je niet stuurt, daardoor voelde het heel gelijkwaardig, en daardoor durf ik echt naar mezelf te kijken, mijn eigen proces doe ik zelf. En het is heel veilig om naar mezelf te kijken. Het is niet sturend. Je doet het echt samen, een steun een coach in mijn ontwikkeling. Gerda luistert goed, ze oefent niet veel druk uit, is zelf rustig. En ze is niet veroordelend, echt open zonder oordeel. Ik ben daar heel gevoelig voor en ik voel dat je niet oordeelt

Leidingevende, 53 jaar

Na een opstellingen-bijeenkomst:

Ik ben onder de indruk met hoeveel rust, inzicht en gedrevenheid Gerda van den Top onze familieopstelling begeleide. Vooral het mee gaan op wat er kwam en hier de aandacht en tijd voor nemen heb ik als zeer prettig ervaren. Het is bij een familieopstelling nooit te zeggen hoe deze zal gaan en de ruimte die Gerda van den Top ons gaf zorgde voor de juiste interacties, emoties en vertrouwen. Alles mocht er zijn. Na thuis komst voelde ik mij meer heel, warm en van binnen rustiger.
De afwisseling met de meditatie is een fijn begin omdat ik merkte meer in mijn lijf te komen. Wat voelen makkelijker maakt. Gerda van den Top heeft een prima inzicht in het proces en begeleidt dit met een mooie zachtheid. Gerda dank je wel.
Angelique Nossent

Het was een mooie waardevolle dag! Ongelooflijk dat er zoveel binnenin kan gebeuren, gewoon door mensen op te stellen en te ervaren wat ze te vertellen hebben. Wat een kracht!!
Dank je Gerda 😉
vrouw, 36 jaar

Ik heb vandaag een opstellingen sessie set afgerond die onder leiding stond van Gerda. Ik heb haar ervaren als een sterke en tegelijkertijd zachte vrouw die weet waar ze het over heeft en goed bij de basis blijft van het gebeuren. Wanneer ik weer een opstelling wil doen, gaat dat bij haar gebeuren Ook dankzij haar duidelijke communicatie is het een verrijking voor mijn zelfontwikkeling. Simpel gezegd: een topvrouw waar je veel aan hebt .
Tameer Bom

Ik wil nog zeggen dat ik het een zeer bijzondere dag heb gevonden met ervaringen die mij beslist verder brengen. Op dit moment ervaar ik opgewektheid en kracht in mijzelf en voel me behoorlijk daadkrachtig. Ik weet zeker dat de opstelling hieraan bij heeft gedragen.
vrouw, 44 jaar

Het is voor mij een zeer waardevolle dag geworden. Ik heb een waarachtig en waardevol doorkijkje gekregen in mijn familieverband op een cruciale leeftijd. Ik merk dat het nog erg door resoneert en nog z’n tijd nodig heeft om op z’n plek te vallen.
Henk, 49 jaar

In de 2 keer dat ik een familieopstelling met Gerda heb gedaan heb ik de ervaring dat zij dit op een hele integere en professionele manier doet. Ze neemt de tijd, heeft aandacht en durft stappen te zetten, waardoor er een sfeer van vertrouwen ontstaat. Hierdoor is er ruimte en worden werkelijke en ware gevoelens zichtbaar
Conne van den Ende

Gerda, bedankt voor de interessante en zeer inzicht gevende workshop!! Ik kom zeker bij je terug.

man, 38 jaar

Op mijn LinkedIn profiel, Facebook en Google kun je nog meer aanbevelingen vinden

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Afspraak maken kan
op korte termijn

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

0181-480777
06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?