Ik ben geboren (1968) en getogen op een boerderij in Lunteren. Op deze boerderij kregen wij alle ruimte en vrijheid. Ik ben de tweede van 5 dochters. Al jong was ik geboeid door alles was groeit en bloeit. Ik bouwde eindeloos veel hutten in het bos, in de stallen en op de zolder. Vele levens heb ik gespeeld en gefantaseerd.

Na de Hogere Tuinbouwschool in Utrecht en een topjaar Bedrijfskunde heb ik bijna tien jaar gewerkt in de tuinbouw als manager in Kenia, productmanager en accountmanager bij diverse bloemenveilingen. In 1998 heb ik een sabbatical genomen, waarin ik een mooie reis naar India en Nepal heb gemaakt en diverse uitzendbanen had. Eén van deze banen was bij een trainingsbureau en daar besefte ik dat ze daar deden wat ik graag wilde doen, mensen begeleiden. Ik heb gewerkt bij twee trainingsbureaus die mij de kneepjes van het trainersvak hebben geleerd. In 2003 ben ik voor mezelf begonnen en kwam de focus meer te liggen op het begeleiden van bedrijven in de agrarische sector, met name familiebedrijven. Naast dit werk richt ik me afgelopen jaren steeds meer op traumaheling en systemisch werken.
Ik woon met mijn man en twee dochters (2004 en 2007) in Rockanje. Dicht bij de zee en de duinen.

Mijn eigen leerproces
In 1997 begon ik met Energetisch Lichaamswerk. Dit heeft me gegrepen. In 1998 begon ik mijn ontdekkingstocht bij het Aumm Instituut en bij dit instituut heb ik de vierjarige opleiding, Co-dependency en Traumaheling gevolgd en afgestudeerd. Familie-, Organisatie- en traumaopstellingen heb ik gevolgd bij Phoenix en Interakt. Bij het Aumm Instituut blijf ik me verder professionaliseren door het volgen van trainingen op gebied van traumaheling en opstellingen.

Daarnaast heb ik nog diverse andere opleidingen/trainingen gevolgd waaronder:

  • NLP
  • Vraaggericht energie waarnemen
  • Energetische psychologie waaronder EFT
  • Opstellen met samengestelde gezinnen
  • Train-de-trainer

Daarnaast is het leven, mijn gezin en cliënten een dagelijks leerproces waarin ik uitgedaagd wordt om het leven te omarmen, te accepteren en dankbaar te zijn.

Wil je meer weten over mij en ervaren wat mijn werkwijze ook voor jou kan betekenen? Wees welkom op één van mijn workshops of kom voor een kennismakingsgesprek in mijn praktijk.
Tot ziens

Ik buig voor jouw lot
Ik buig voor wat je als kind hebt aangetroffen
Ik kan er niets aan veranderen
Ik ga je dienen om een nieuw antwoord te vinden.

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Afspraak maken kan
op korte termijn

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

0181-480777
06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?