workshop via Zoom

Reguleer je emoties

 • Ervaar je paniek, eenzaamheid, depressieve of angstgevoelens de laatste weken?
 • Merk je dat je hard werkt en je ademhaling hoog is of ben je je niet eens bewust van je ademhaling?
 • Kijk je de ene na de andere aflevering op Netflix, eet je veel of juist heel weinig, lig je veel op de bank en wil je jezelf verdoven?
 • Ben je op het ene moment heel verdrietig, dan weer boos en dan weer paniekerig? Het gaat met je emoties alle kanten op?
 • Veroordeel je jezelf en anderen afgelopen tijd veel meer dan anders? Ben je hard voor jezelf en anderen?
 • Ervaar je frustratie of ben je meer geïrriteerd om de kleinste dingen?

Wees dan welkom bij één van onze workshops: ‘Reguleer je emoties’.
In deze via Zoom gehouden workshop, worden verschillende oefeningen aangeboden om jouw emoties te reguleren, zodat je ze de erkenning kan geven die ze verdienen zonder er volledig in te verdwijnen of ze uit de weg te gaan. Daarnaast kan je ervaringsgericht ontdekken hoe jij door gebruik te maken van emotieregulatie jezelf kunt ondersteunen in deze tijd. Het duurt een uurtje en het is ter ondersteuning voor jou, om deze tijd beter door te komen.

Wij hadden eerst wat weerstand om dit via Zoom aan te bieden. Want werkt dat wel? En is dat niet eng als je niet bij elkaar bent om dan te laten zien in een groep wat er speelt bij jou? Wij èn de deelnemers zijn verbaasd dat het zo goed werkt, alsof je bij elkaar in de ruimte bent. We krijgen zelfs terug dat deelnemers ervaren dat het voelt alsof we samen zijn. En dat ze door de oefeningen die we gezamenlijk doen ze uit de verkramping, eenzaamheid of overweldigende emoties komen.

Workshopdata en tijden:

 • Maandag 4 mei om 10.00 – ca. 11.00 uur
 • Donderdag 7 mei om 19.30 – ca 20.30 uur
 • Dinsdag 12 mei om 19.30 – ca 20.30 uur
 • Vrijdag 15 mei om 10.00 – ca. 11.00 uur
 • Dinsdag 19 mei om 19.30 – ca 20.30 uur
 • Maandag 25 mei om 10.00 – ca. 11.00 uur
 • Woensdag 27 mei om 19.30 – ca 20.30 uur

De workshops zijn los van elkaar te volgen. Welk tijdstip komt jou het beste uit?

Begeleiding: De begeleiding is in handen van Gerda van den Top en Utsav Tuur Van Hove.

Kosten: We laten de balans van geven en nemen graag bij jou d.m.v. een vrije bijdrage. Je kunt jouw bijdrage vooraf of na die tijd over maken naar G. van den Top, NL80 Rabo 0151.3193.91 o.v.v. van ‘reguleer je emoties’ of aan mij vragen om jou een betaalverzoek te sturen

Locatie: De workshop volg je online in jouw “huiskamer”.

Inschrijven: Stuur een mail naar info@gerdavandentop.nl waarin je je aanmeld voor deze workshop. Ik mail je een bevestigingsmail met de link, die nodig is om de workshop bij te kunnen wonen.

NB. Het kan even duren voor je de bevestigingsmail ontvangen hebt. Check voor de zekerheid ook of deze per ongeluk in de spam terecht gekomen is. Mocht dat niet geval zijn, stuur dan een mail naar info@gerdavandentop.nl.

Benodigdheden: Voor de workshop heb je een matje en/of een makkelijk zittende stoel of meditatiekussen nodig.

“Ik had me opgegeven voor deze workshop maar daarna kreeg ik steeds meer twijfels en weerstand. Ik had er vooraf totaal geen zin in. Nu ik de workshop heb gevolgd ben ik er heel blij mee. Het is echt heel fijn. Ik ben me bewust hoe ik steeds harder ging werken en steeds meer in isolement ging. Ik begrijp nu ook mijn weerstand, want ik had weerzin om naar binnen te gaan. Nu voel ik weer mezelf.”

vrouw, 47 jaar

Net meegedaan aan ‘reguleer je emoties’! Fantastisch dat dit kan. Voelt echt met elkaar, terwijl we in Nederland, Belgie en in Tsjechie zijn. Das is toch top! Meegenomen dat in deze tijd voor mij mijn gronding belangrijk is. Door gronding vind ik de middenweg in mijn emoties.
Bedankt Utsav en Gerda!

vrouw, 48 jaar

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Afspraak maken kan
op korte termijn

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

0181-480777
06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?