workshop in ontwikkeling

Reguleer je emoties

  • Ervaar je paniek, eenzaamheid, depressieve of angstgevoelens de laatste weken?
  • Merk je dat je hard werkt en je ademhaling hoog is of ben je je niet eens bewust van je ademhaling?
  • Kijk je de ene na de andere aflevering op Netflix, eet je veel of juist heel weinig, lig je veel op de bank en wil je jezelf verdoven?
  • Ben je op het ene moment heel verdrietig, dan weer boos en dan weer paniekerig? Het gaat met je emoties alle kanten op?
  • Veroordeel je jezelf en anderen afgelopen tijd veel meer dan anders? Ben je hard voor jezelf en anderen?
  • Ervaar je frustratie of ben je meer geïrriteerd om de kleinste dingen?

Afgelopen jaar gaf ik deze workshop via Zoom, samen met Utsav van Hove. In deze via Zoom gehouden workshop, worden verschillende oefeningen aangeboden om jouw emoties te reguleren, zodat je ze de erkenning kan geven die ze verdienen zonder er volledig in te verdwijnen of ze uit de weg te gaan. Daarnaast kan je ervaringsgericht ontdekken hoe jij door gebruik te maken van emotieregulatie jezelf kunt ondersteunen in deze tijd. 

In 2022 ga ik deze workshop van 6 bijeenkomsten van 2 uur geven. Ik ben deze workshop nu aan het ontwikkelen. Heb je interesse in deze workshop, dan hoor ik dat graag.  

Workshopdata en tijden:

  • ga ik nog plannen

Locatie: In de buurt van Rockanje

Inschrijven: Stuur een mail naar info@gerdavandentop.nl waarin je je aanmeld voor deze workshop.

“Ik had me opgegeven voor deze workshop maar daarna kreeg ik steeds meer twijfels en weerstand. Ik had er vooraf totaal geen zin in. Nu ik de workshop heb gevolgd ben ik er heel blij mee. Het is echt heel fijn. Ik ben me bewust hoe ik steeds harder ging werken en steeds meer in isolement ging. Ik begrijp nu ook mijn weerstand, want ik had weerzin om naar binnen te gaan. Nu voel ik weer mezelf.”

vrouw, 47 jaar

Net meegedaan aan ‘reguleer je emoties’! Fantastisch dat dit kan. Voelt echt met elkaar, terwijl we in Nederland, Belgie en in Tsjechie zijn. Das is toch top! Meegenomen dat in deze tijd voor mij mijn gronding belangrijk is. Door gronding vind ik de middenweg in mijn emoties.
Bedankt Utsav en Gerda!

vrouw, 48 jaar

Geregistreerd therapeut
met meer dan 20 jaar ervaring

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

0181-480777
06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?