Therapie of coaching?

Mijn begeleiding richt zich niet op het effectiever, efficiënter, mooier, of ambitieuzer worden. Bij mij leer je het juist af dit bijna ‘dwangmatige’ en op de toekomst en naar de omgeving gerichte doen. We gaan terug naar je wortels, leer eerst eens mens te zijn door daadwerkelijk alleen totaal in het hier en nu te zijn, als een kind; speels, nieuwsgierig, no limits, en met een volwassen en schone, heldere innerlijke spiegel. En dan laat je al het oude, dat wat je beperkt om totaal te zijn los en waag je de sprong.

Het onderscheid tussen coaching en therapie is dat coaching doelgerichter en resultaatgerichter is. Het doel wat we samen (met je leidinggevende) geformuleerd hebben, is waar we samen aan werken. En ook bij coaching worden alle beschikbare methodieken ingezet om te komen tot beantwoording van JOUW vraag, en de verandering te bewerkstelligen die jij voor ogen hebt.

Heb je een werkgerateerde vraag en betaalt je werkgever of je betaalt het vanuit je eigen bedrijf, dan is coaching wellicht beter voor jou.

Het is een vreemde paradox. Als ik mezelf acepteer zoals ik ben, kan ik veranderen.

Carl Rogers

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Afspraak maken kan
op korte termijn

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

0181-480777
06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?