Je eigen wijze weg is een speelse en diepgaande training om contact te maken met wie je werkelijk bent en wat je daarin tegenhoudt om jouw leven te leiden zoals jij het wilt.

Wat leer je in deze training?

  • Je leert contact te maken met jouw innerlijk kind (natuurlijke kind en het gekwetste kind);
  • Je leert onderzoeken welke patronen en overlevingsmechanismen je hebt ontwikkeld en waarom;
  • Je leert over welke negatieve overtuigingen je hebt opgedaan over jezelf, relaties en de wereld.
  • Je leert hoe je steeds meer los kunt komen van die oude overtuigingen en overlevingsstrategieën.
  • Je leert dat jij als volwassene nu een keuze hebt. Dat je zelf kan bepalen hoe jij wilt leven, werken en in relaties wilt staan.
  • Je leert dat jij je eigen wijze weg kunt gaan, als de volwassene die je nu bent!

Ga je mee op reis?

In een veilige bedding wordt een basis gelegd voor de ontmoeting met jouw innerlijk kind en het versterken van de volwassene die je nu bent.
Het ‘innerlijk kind’ staat voor de ervaringen – en vaak negatieve – overtuigingen die je in de kindertijd hebt opgedaan en die je hebben gevormd.
Vanuit deze ervaringen en overtuigingen heb je patronen ontwikkeld: manieren van denken en reageren die niet meer passen bij wie je werkelijk bent. Het zijn mechanismen die je vroeger hebben geholpen, maar die je nu kunnen tegenwerken, zoals bijvoorbeeld in werk of relaties.
Het goede nieuws is dat je nu als volwassene een keuze hebt! Je kunt nu loskomen van deze oude pijn en met meer energie, ontspanning en kracht in jouw eigen leven staan.

Werkwijze
De training is gebaseerd op de beroepsopleiding Primal Rebirth therapie (PRT) van het Aumm Instituut. We maken in de training gebruik van verschillende werkvormen, zoals lichaamswerk, ademwerk, en meditaties. Dit doen we om jouw bewustzijn over je lichaam, je ademhaling, gevoelens en gedachten te verdiepen. Daarbij geven we theorie en werken we met deelrondes.

De groep
We maken hierbij ook gebruik van elkaars aanwezigheid en de wijsheid van de groep. Herkenning van elkaars verhalen en contact met elkaar op een dieper niveau dan we in het dagelijks leven gewend zijn, kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke groeiproces. We werken met maximaal 12 deelnemers.

Opzet training
De training bestaat uit een zorgvuldig opgebouwde cyclus van acht dagdelen, soms gegeven in een dagdeel per week (op avonden of middagen) soms gebundeld tot vier hele dagen en soms combinaties daarvan; verdeeld over acht weken.

 Investering
De investering voor deze training van 8 dagdelen is €345,- in 2022. De prijs gaat in 2023 omhoog naar € 425,-

Benieuwd en wil je eerst kennismaken?
Utsav en ik organiseren (online) kennismakingsworkshops om kennis te maken met ons en onze werkwijze. Kijk bij de agenda of houdt Facebook in de gaten want daar zet ik deze bijeenkomsten op.

Het is een kunst om volwassen te worden. Werkelijk volwassen te worden is een proces, een zoektocht naar wie en wat je werkelijk bent. Je bent door je ouders en opvoeders gevormd en gekneed tot een persoon. Door die periode van vorming ben je vergeten wie je oorspronkelijk was. Wat is wezenlijk van jou, en wat is je aangeleerd, aangepraat of aangedaan? Tegenwoordig weet ik dat eigen-wijs zijn een kwaliteit is. Dat ik gewoon bijzonder ben, net zoals wij allemaal. Er is niemand zoals ik in de hele wereld. Niemand is hetzelfde, we zijn allemaal uniek en hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en onze eigen wijsheid.

Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg (2012),
Je eigen-wijze weg. Heel je innerlijk kind.

De data voor een nieuw blok kun je hier vinden

Informatie over Utsav (Tuur) van Hove vind je op zijn website: puur-na-tuur

 

Wil je meer gaan voelen? Wil je meer verbinding met jezelf en met anderen? Wil je je beter kunnen ontspannen? Wil je meer richting en betekenis in je leven?
Kom dan naar de training Je Eigen Wijze Weg die ik samen met Tuur Hove geef.
Ik heb de afgelopen 2 maanden de training Je Eigen Wijze Weg bij Djoj in Rotterdam gevolgd. Heb daarin de begeleiding en ondersteuning van Gerda van TOP training & coaching als heel prettig ervaren. Gerda en Utsav hebben het vermogen om heel goed aan te sluiten bij wat er nodig is op het moment in het proces. Zij geven houvast (ondersteuning) als dat nodig is met respect voor mijn eigen ruimte. Heel erg bedankt voor alle inzichten die ik gekregen heb mede door de reflectieve vragen, oefeningen, het er gewoon mogen zijn met alles wat er op dat moment was.
vrouw 48 jaar

Met grote smile vertrokken van de laatste dag JE EIGEN WIJZE WEG, gevolgd in DJOJ Rotterdam gegeven door Gerda en Tuur Utsav van Hove. Alhoewel al behoorlijk bekend met dit werk was er geen enkele sprake van drempels. Voor mij was het een prachtige kroon op een heel proces van jaren. Gerda en Tuur zijn erg open in hun vragen en reacties. Tevens zat er een mooie structuur in de reeks van 4 zondagen waardoor niemand met teveel huiswerk naar huis gaat. Fijn vond ik de benadering vanuit de volwassene en het oog voor de kwaliteiten die elke worsteling met zich mee kan brengen. Evenals het zoeken naar de zelfherstellende beweging die in elk mens zit. Geen spiritueel wonderrecept op je boterham mee naar huis maar een praktische duiding van je eigen wijze……….. pad

man, 57 jaar

Geweldig inzichtvolle en verlichtende ervaring gehad door het volgen van Je Eigen Wijze Weg (JEWW1) bij Gerda en Tuur Utsav Van Hove. Dit beveel ik iedereen van harte aan. Geeft verheldering en mildheid, naar jezelf en je omgeving waar je een fijner mens van wordt.
vrouw, 52 jaar

Wat ben ik blij dat ik toch ben ingestapt in JEWW2. Dacht dat ik eerst nog eens met JEWW1 aantekeningen aan de slag moest maar JEWW2 is direct een verdieping en praktische invulling in de dagelijkse leven, met zeer bruikbare handvatten. Deze cursus is de beste investering die ik so far in mezelf heb gedaan. En Gerda is een zeer goede oberservator die binnen het groepsproces ook gerichte individuele sturing geeft. Een aanrader!.
Jacky van der Vleuten

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?