Jaartraining Je Ware Aard

Wil je het maximale uit jezelf halen en je ware potentieel ontdekken? Ben je klaar om de belemmeringen die je tegenhouden los te laten en een leven te leiden dat in lijn is met je diepste verlangens? Dan is de jaartraining “Je Ware Aard” precies wat je nodig hebt!

De jaartraining Je Ware Aard is een reis naar zelfontdekking, groei en transformatie. De training is ontworpen om je te ondersteunen jouw ware potentieel te realiseren en een leven te creëren dat vervullend en betekenisvol is.

Tijdens deze jaartraining leer je technieken en inzichten uit verschillende disciplines, waaronder innerlijk kindwerk, familieopstellingen en meditatie. Door een combinatie van live en online bijeenkomsten, tussentijdse opdrachten en ondersteuning door de groep ontwikkel je een dieper begrip van jezelf, ontdek je jouw ware aard, en leer je hoe je trouw kan zijn aan jezelf.

Is deze training iets voor mij?

Ik geef deze training samen met Utsav van Hove. Op zijn site is alle informatie over deze training te vinden.

 

“Laat je eigenheid bloeien. Vind moed om je grenzen te stellen en je stem te laten horen. Ontdek je waarde, los van vergelijkingen. Geef jezelf toestemming om te zijn, zonder perfectie nastreven. Eer jouw behoeften, wees empathisch voor jezelf. Jouw waarheid verdient gehoord te worden.”

Kom naar de jaartraining Je Ware Aard die ik samen met Utsav (Tuur) van Hove geef.

Kan ik ervaringen van eerdere deelnemers lezen?

De training Je Ware Aard is helemaal nieuw. Utsav en ik hebben afgelopen 6 jaar de training Je Eigen Wijze Weg gegeven. De ervaring van deelnemers voor deze training vind je hieronder:

Ik heb de afgelopen 2 maanden de training Je Eigen Wijze Weg bij Djoj in Rotterdam gevolgd. Heb daarin de begeleiding en ondersteuning van Gerda van TOP training & coaching als heel prettig ervaren. Gerda en Utsav hebben het vermogen om heel goed aan te sluiten bij wat er nodig is op het moment in het proces. Zij geven houvast (ondersteuning) als dat nodig is met respect voor mijn eigen ruimte. Heel erg bedankt voor alle inzichten die ik gekregen heb mede door de reflectieve vragen, oefeningen, het er gewoon mogen zijn met alles wat er op dat moment was.
vrouw 48 jaar

Met grote smile vertrokken van de laatste dag JE EIGEN WIJZE WEG, gevolgd in DJOJ Rotterdam gegeven door Gerda en Tuur Utsav van Hove. Alhoewel al behoorlijk bekend met dit werk was er geen enkele sprake van drempels. Voor mij was het een prachtige kroon op een heel proces van jaren. Gerda en Tuur zijn erg open in hun vragen en reacties. Tevens zat er een mooie structuur in de reeks van 4 zondagen waardoor niemand met teveel huiswerk naar huis gaat. Fijn vond ik de benadering vanuit de volwassene en het oog voor de kwaliteiten die elke worsteling met zich mee kan brengen. Evenals het zoeken naar de zelfherstellende beweging die in elk mens zit. Geen spiritueel wonderrecept op je boterham mee naar huis maar een praktische duiding van je eigen wijze……….. pad

man, 57 jaar

Geweldig inzichtvolle en verlichtende ervaring gehad door het volgen van Je Eigen Wijze Weg (JEWW1) bij Gerda en Tuur Utsav Van Hove. Dit beveel ik iedereen van harte aan. Geeft verheldering en mildheid, naar jezelf en je omgeving waar je een fijner mens van wordt.
vrouw, 52 jaar

Wat ben ik blij dat ik toch ben ingestapt in JEWW2. Dacht dat ik eerst nog eens met JEWW1 aantekeningen aan de slag moest maar JEWW2 is direct een verdieping en praktische invulling in de dagelijkse leven, met zeer bruikbare handvatten. Deze cursus is de beste investering die ik so far in mezelf heb gedaan. En Gerda is een zeer goede oberservator die binnen het groepsproces ook gerichte individuele sturing geeft. Een aanrader!.
Jacky van der Vleuten

Pleasen, aardig zijn, wat is daar nu mis mee?
Utsav wees me al een paar jaar om mijn pleasegedrag en ik had altijd iets van DUH!
In bijgevoegde video vertel ik je over mijn eigen ontdekking over mijn pleasegedrag.
Weet je niet zeker of deze training wat voor jou is? Twijfel je? Stel je vraag in onderstaand contactformulier en dan neem ik contact met je op. Of bel me op 06-27378082

Geregistreerd therapeut
met 20 jaar ervaring

Vergoedingen
mogelijk

Contact

Adres

Walinxweg 5, 3235 LP Rockanje

Contact

06-27378082
info@gerdavandentop.nl

Wat is jouw vraag?